Red Stories the emotion company

Andreastorpet söker fler medlemmar!

Alldeles vid Gerlesborg, ett stenkast från Bottnafjorden ligger Andreastorpet. Vi söker dig som är lite yngre eller en liten barnfamilj. Här i denna fantastiskt rika kulturmiljö vill vi bygga och bo. Vill du också vara med? Läs mer på www.andreastorpet.se eller mejla till kontakt@andreastorpet.se – Välkommen till Bohuslän!

About the author

Birgitta

Kulturvetare, producent och skribent med stort intresse för berättande i ord och bild, historia, "scenkonst" i dess vidaste bemärkelse. Har producerat allt från dans till mobilappar - gillar utmaningar och tror benhårt på att the sky is not the limit!

Add comment

Red Stories the emotion company

Birgitta Stålnert

Kulturvetare, producent och skribent med stort intresse för berättande i ord och bild, historia, "scenkonst" i dess vidaste bemärkelse. Har producerat allt från dans till mobilappar - gillar utmaningar och tror benhårt på att the sky is not the limit!

Vill du ha kontakt med mig är det bara att skicka ett mejl till birgitta.stalnert@gmail.com eller ringa på 0704-61 28 68