Red Stories the emotion company

Studio Live Hisingen

Tack vare ett stöd från region Västra Götaland kommer jag att dra igång Studio Live Hisingen under 2019. Ungdomar som bor i Biskopsgården kommer att få möjlighet att sända live på webben och berätta om sina liv i stadsdelen.

Det är ett efterlängtat samarbete med ungdomar från Västra Hisingen Basket, filmstudenter från Göteborgs Folkhögskola samt några riktigt proffsiga filmare. På Västra Hisingen Basket ansvarar Johanna Westbrandt för ledarskapsutbildningen,  Leif Eriksson ansvarar för tekniken och Jonas Myrstrand  lär ut dramaturgi.  Birgitta Stålnert är projektledare och ansvarar för två workshops där deltagarna utformar sina programidéer. Under projektet kommer vi att lägga ut kurser på webben samt sända live minst tre gånger. Mer info kommer när projektet sätter igång.

 

 

About the author

Birgitta

Kulturvetare, producent och skribent med stort intresse för berättande i ord och bild, historia, "scenkonst" i dess vidaste bemärkelse. Har producerat allt från dans till mobilappar - gillar utmaningar och tror benhårt på att the sky is not the limit!

Add comment

Red Stories the emotion company

Birgitta Stålnert

Kulturvetare, producent och skribent med stort intresse för berättande i ord och bild, historia, "scenkonst" i dess vidaste bemärkelse. Har producerat allt från dans till mobilappar - gillar utmaningar och tror benhårt på att the sky is not the limit!

Vill du ha kontakt med mig är det bara att skicka ett mejl till birgitta.stalnert@gmail.com eller ringa på 0704-61 28 68