Red Stories the emotion company

Mitt i spenaten

Den här sköna killen spanade jag in häromdagen. En underbart frodig gräsand som nästan äter så mycket att han knappt kan hålla sig flytande. Han bara låg där mitt i spenaten och åt så att det liksom pyste ut ur öronen. Fast frågan är om just änder har öron med pysfunktion? En skönt avslappnad gräsand, som liknöjt tuggar i sig av allt det gröna och mumsiga. För mycket. Definitivt. Men han gav inte upp. Han vet av erfarenhet att det kommer magrare tider. Bäst att passa på.

 

About the author

Birgitta

Kulturvetare, producent och skribent med stort intresse för berättande i ord och bild, historia, "scenkonst" i dess vidaste bemärkelse. Har producerat allt från dans till mobilappar - gillar utmaningar och tror benhårt på att the sky is not the limit!

Add comment

Red Stories the emotion company

Birgitta Stålnert

Kulturvetare, producent och skribent med stort intresse för berättande i ord och bild, historia, "scenkonst" i dess vidaste bemärkelse. Har producerat allt från dans till mobilappar - gillar utmaningar och tror benhårt på att the sky is not the limit!

Vill du ha kontakt med mig är det bara att skicka ett mejl till birgitta.stalnert@gmail.com eller ringa på 0704-61 28 68