Red Stories the emotion company

Himmelska vattenspeglar

 

Ni som känner mig vet att jag gärna fotar naturbilder. Här är några infångade magic moments från min favoritdamm, Slätta Damm i Hisingsparken. En “park” med betoning på damm – här hittade jag dessa underbara vattenspeglar en solig eftermiddag i november. De otroligt softa pastellfärgerna i vattnet och de gäckande molntussarna får mig att spinna av belåtenhet.

About the author

Birgitta

Kulturvetare, producent och skribent med stort intresse för berättande i ord och bild, historia, "scenkonst" i dess vidaste bemärkelse. Har producerat allt från dans till mobilappar - gillar utmaningar och tror benhårt på att the sky is not the limit!

Add comment

Red Stories the emotion company

Birgitta Stålnert

Kulturvetare, producent och skribent med stort intresse för berättande i ord och bild, historia, "scenkonst" i dess vidaste bemärkelse. Har producerat allt från dans till mobilappar - gillar utmaningar och tror benhårt på att the sky is not the limit!

Vill du ha kontakt med mig är det bara att skicka ett mejl till birgitta.stalnert@gmail.com eller ringa på 0704-61 28 68