Red Stories the emotion company

Den stora vilan…

 

Nu i november när vi är på väg in i den stora vilan tycker jag att naturen och jag är mer överens. Det obekymrade och glättiga som är så plågsamt påtagligt under våren är borta. Sommarens alla krav, som åtminstone för mig, innebär en viss stress “att hinna med” är också borta. Den kravlösa, lite introverta hösten passar mig bättre. Och allra bäst är de där dagarna då frosten obarmhärtigt nyper sig fast och fryser allt. Den här lövhögen med bruna och svarta löv,  i ett förstadium till förmultning är rena guldet för mig. Oerhört dramatiskt och vackert är denna förruttnelse och död som just nu pågår alldeles utanför knuten. Måste man vara morbid för att uppleva skönheten i denna lövhög? Nej, den stora vilan ger mig ny energi och fokus – när den kommer kan jag samla tankarna och vila i stunden, kreativiteten och arbetslusten ökar markant. En härligt tid väntar!

About the author

Birgitta

Kulturvetare, producent och skribent med stort intresse för berättande i ord och bild, historia, "scenkonst" i dess vidaste bemärkelse. Har producerat allt från dans till mobilappar - gillar utmaningar och tror benhårt på att the sky is not the limit!

Add comment

Red Stories the emotion company

Birgitta Stålnert

Kulturvetare, producent och skribent med stort intresse för berättande i ord och bild, historia, "scenkonst" i dess vidaste bemärkelse. Har producerat allt från dans till mobilappar - gillar utmaningar och tror benhårt på att the sky is not the limit!

Vill du ha kontakt med mig är det bara att skicka ett mejl till birgitta.stalnert@gmail.com eller ringa på 0704-61 28 68