Red Stories the emotion company

Börja på nytt

Hösten är en klar favorit. Då är liksom möjligt att ta avstamp och starta något nytt. Just det där att börja med något nytt är något jag älskar. Kanske är det orsaken till att jag en gång i tiden började jobba med scenkonst? Kanske var det just det där att jobba i avgränsade projekt och hela tiden få starta nytt som jag egentligen gillade? Idag jobbar man med projekt inom mängder med verksamheter, det är närmast ett normaltillstånd. Att få avsluta. Sätta punkt. Börja om på nytt. Sound track of my life.

About the author

Birgitta

Kulturvetare, producent och skribent med stort intresse för berättande i ord och bild, historia, "scenkonst" i dess vidaste bemärkelse. Har producerat allt från dans till mobilappar - gillar utmaningar och tror benhårt på att the sky is not the limit!

Add comment

Red Stories the emotion company

Birgitta Stålnert

Kulturvetare, producent och skribent med stort intresse för berättande i ord och bild, historia, "scenkonst" i dess vidaste bemärkelse. Har producerat allt från dans till mobilappar - gillar utmaningar och tror benhårt på att the sky is not the limit!

Vill du ha kontakt med mig är det bara att skicka ett mejl till birgitta.stalnert@gmail.com eller ringa på 0704-61 28 68