Red Stories the emotion company

Gänget på Studio Live har haft avslutning

 

 

Till slut kom då den efterlängtade avslutningsdagen när deltagarna fick sina diplom och kunde summera höstens utbildningsdagar. Alla har varit grymt duktiga och jag är så stolt över hur vi genomfört detta projekt. Jag har lärt mig mycket och jag är säker på att deltagarna lärt sig lika mycket. Stort tack till alla deltagare och tack till Johanna Westbrandt, projektledare på HSB Academy, videoansvarig Leif Eriksson, regissör Jonas Myrstrand på Göteborgs Folkhögskola och hans duktiga studenter samt inte minst Gothenburg Studios som lät oss använda sina fina inspelningslokaler.

 

 

About the author

Birgitta

Kulturvetare, producent och skribent med stort intresse för berättande i ord och bild, historia, "scenkonst" i dess vidaste bemärkelse. Har producerat allt från dans till mobilappar - gillar utmaningar och tror benhårt på att the sky is not the limit!

Add comment

Red Stories the emotion company

Birgitta Stålnert

Kulturvetare, producent och skribent med stort intresse för berättande i ord och bild, historia, "scenkonst" i dess vidaste bemärkelse. Har producerat allt från dans till mobilappar - gillar utmaningar och tror benhårt på att the sky is not the limit!

Vill du ha kontakt med mig är det bara att skicka ett mejl till birgitta.stalnert@gmail.com eller ringa på 0704-61 28 68