Red Stories the emotion company

Avslut

Tänk så skönt det är att göra avslut och lämna bakom. Nu har jag äntligen stängt ned i stort sett allt som har med Kompani Nomad att göra. Det enda som finns kvar av allt arbete är sidan på Youtube, där det ligger kvar lite material från föreställningarna. Känns grymt skönt! Dom kallar oss lappdjävlar

 

 

About the author

Birgitta

Kulturvetare, producent och skribent med stort intresse för berättande i ord och bild, historia, "scenkonst" i dess vidaste bemärkelse. Har producerat allt från dans till mobilappar - gillar utmaningar och tror benhårt på att the sky is not the limit!

Add comment

Red Stories the emotion company

Birgitta Stålnert

Kulturvetare, producent och skribent med stort intresse för berättande i ord och bild, historia, "scenkonst" i dess vidaste bemärkelse. Har producerat allt från dans till mobilappar - gillar utmaningar och tror benhårt på att the sky is not the limit!

Vill du ha kontakt med mig är det bara att skicka ett mejl till birgitta.stalnert@gmail.com eller ringa på 0704-61 28 68