Red Stories the emotion company

Covid-19 börjar bli rejält tröttsamt

Nu har det gått ett år sedan pandemin startade och inte verkar det kunna gå att ha några offentliga föreställningar eller möten i vår heller. Jag är riktigt trött på eländet och nu varnar man för en tredje våg!! Väntar på svar från Kulturförvaltningen angående hur vi gör med vårt projekt Crime Walk, som ska redovisas som en reading med diskussion. Ser absolut inte ljust ut just nu!

About the author

Birgitta

Kulturvetare, producent och skribent med stort intresse för berättande i ord och bild, historia, "scenkonst" i dess vidaste bemärkelse. Har producerat allt från dans till mobilappar - gillar utmaningar och tror benhårt på att the sky is not the limit!

Add comment

Red Stories the emotion company

Birgitta Stålnert

Kulturvetare, producent och skribent med stort intresse för berättande i ord och bild, historia, "scenkonst" i dess vidaste bemärkelse. Har producerat allt från dans till mobilappar - gillar utmaningar och tror benhårt på att the sky is not the limit!

Vill du ha kontakt med mig är det bara att skicka ett mejl till birgitta.stalnert@gmail.com eller ringa på 0704-61 28 68