Red Stories the emotion company

Himmelska vattenspeglar

 

Ni som känner mig vet att jag gärna fotar naturbilder. Här är några infångade magic moments från min favoritdamm, Slätta Damm i Hisingsparken. En ”park” med betoning på damm – här hittade jag dessa underbara vattenspeglar en solig eftermiddag i november. De otroligt softa pastellfärgerna i vattnet och de gäckande molntussarna får mig att spinna av belåtenhet.

About the author

Birgitta

Kulturvetare, producent och skribent med stort intresse för berättande i ord och bild, historia, "scenkonst" i dess vidaste bemärkelse samt webbutveckling. Har producerat allt från dans till mobilappar - gillar utmaningar och tror benhårt på att the sky is the limit!

Add comment

Red Stories the emotion company

Birgitta Stålnert

Kulturvetare, producent och skribent med stort intresse för berättande i ord och bild, historia, "scenkonst" i dess vidaste bemärkelse samt webbutveckling. Har producerat allt från dans till mobilappar - gillar utmaningar och tror benhårt på att the sky is the limit!

Vill du ha kontakt med mig är det bara att skicka ett mejl till birgitta@redstories.nu eller ringa på 0704612868